BUTTLIFT ALAFIT-program za oblikovanje čvrste in sexy zadnjice

ALI STE ZADOVOLJNE Z OBLIKO, VELIKOSTJO in ČVRSTOSTJO VAŠE ZADNJICE? JO ŽELITE OBLIKOVATI?

Za oblikovanje zadnjice s pomočjo kirurškega posega (lifting zadnjice ali glutealni vsadki) se odločajo predvsem pripadnice nežnejšega spola. V zadnjem času pa se po besedah kirurgov estetskih centrov za oblikovanje zadnjice odloča tudi vedno več moških.

Ker so ti posegi pod anestezijo (splošna ali lokalna anestezija) in ker so po posegu možni tudi različni zapleti (infekcija, kolekcija tekočin ali krvi, premik vstavljenega vsadka, asimetrija zadnjice) in ker se po posegu čutijo bolečina, zategovanje, oteklina in ker so pacienti po posegu omejeni pri gibanju in pri športnih aktivnostih in ker so vsadki trajni (vedno imate tujek v telesu) vam predstavljamo drugo in enostavnejšo rešitev: novo v Sloveniji...izberite in preizkusite program "BUTTLIFT ALAFIT".

 

Program BUTTLIFT ALAFIT se izvaja individualno! A zaradi vse večjega interesa smo uvedli še skupinsko izvajanje programa. Skupinsko izvajanje programa poteka v:

  • Mariboru: vsak TOREK in ČETRTEK ob 20h v Športni dvorani Lent, Loška ul. 13

Za udeležbo na programu je OBVEZNA PRIJAVA na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. kjer zapišete svoje ime in priimek ter vašo GSM številko.

Primer prijave: Miša Mišica, Maribor, 041041041. Prijavljam se na vadbo BUttlift Alafit!

Vljudno vabljeni!

 

Kaj je program BUTTLIFT ALAFIT?

  • BUTTLIFT ALAFIT program je posebej oblikovan program vadbe, ki nam omogoča doseči prav to, kar je bilo do zdaj za nekatere mogoče doseči samo z kirurškim nožem in umetnimi vsadki ("privzdigniti" zadnjico in jo tako oblikovati)
  •  BUTTLIFT ALAFIT program zajema posebno vadbo, kakršne še niste poskusili. Vadba  je posebej koncentrirana na mišice gluteusa torej mišic zadnjice.
  •  BUTTLIFT ALAFIT temelji na šokiranju mišic gluteusa s pomočjo posebne vadbe koncentrirane na točno ta del telesa. Na ta način lahko nadziramo intenzivnost oz. tako dosežemo stimulacijo mišice gluteusa za rast.
  •  BUTTLIFT ALAFIT vsebuje posebne vaje, ki intenzivno vplivajo na rast mišic gluteusa. Izvaja se lahko individualno ali v skupini.
  •  Rezultati vadbe po programu so vidni tudi že po mesecu dni vadbe.

 VAJE ZA ZADNJICO (klikni)