80 dnevni ALAFIT IZZIV

Oblikujte svoje telo in shujšajte! Pokličite nas in sprejmite 80 dnevni ALAFIT IZZIV. Z našo pomočjo boste dosegli cilj za katerega ste mislili, da ga ne boste verjetno nikoli. Izziv je namenjen predvsem posameznikom s preveliko telesno težo in vsem, ki si resnično želite spremembe. Izziv zajema 30 vadb z osebnim trenerjem-mentorjem vključno z vsemi diskusijami in svetovanji.

Za spremembo bodite Vi na prvem mestu in zmagajte, zase!

Ste že poskusili shujšati pa vam to nikakor ni uspelo? Morda niste hoteli vaditi v fitnes centru, ker vam je bilo nerodno in ker ne marate trenirati z ostalimi? Ali pa ste celo že začeli hujšati pa ste obupali, ker je postalo pretežko in ste se izgubili v poplavi različnih informacij? Ali pa enostavno ni bilo dovolj velike motivacije?

1146573 496325853785795 1572133006 n 2

Brez skrbi. Nobene potrebe ni, da trenirate v fitnes centru, je pa vsekakor priporočljivo. Z našim trenerjem-mentorjem lahko izziv izvajate tudi pri vas doma, podjetju, naravi, telovadnici, itd.

Gre za popolnoma nov pristop programa ALAFIT. Osebni trener-mentor vas po predhodnem dogovoru lahko obišče v vašem okolju pri vas doma, kjer z vami temeljito prediskutira o vašem načinu življenja in vaših prehranjevalnih ter rekreacijskih navadah in predlaga ter dogovori ukrepe za osvojitev vašega cilja in realizacijo izziva.

Svetovali vam bomo, katera živila odstraniti iz vašega hladilnika in vsakdanjika in s kakšnimi živili ga potem napolniti. Skupaj z vami vam bomo glede na vaše zdravstveno in splošno stanje izdelali prehranski plan v skladu z vašimi potrebami in cilji izziva. Z vami bomo tudi takrat, ko bo potrebno varno in predvsem zdravo vaditi. Nič ne bomo prepustili naključju. Spremljali vas bomo od začetka do konca izziva in tudi po njem. Zavedajte se, da bo za dosego zastavljenega cilja potrebno nekaj truda in odrekanj. Ampak zopet brez skrbi. Do zavidljivih rezultatov lahko pridete tudi brez velikega odrekanja in naprezanja. In to je naša prednost: z manj truda do presenetljivih rezultatov!

 

Tu smo, da vas motiviramo, vodimo in pokažemo, kako.