80 dnevni ALAFIT IZZIV

Oblikujte svoje telo in shujšajte!

 

Pokličite in sprejmite 80 dnevni ALAFIT IZZIV. Z našo pomočjo boste dosegli cilj za katerega ste mislili, da ga ne boste verjetno nikoli. Izziv je namenjen predvsem posameznikom s preveliko telesno težo in vsem tistim, ki si resnično želite spremembe. Izziv zajema 30+ skrbno načrtovanih vadb z osebnim trenerjem-mentorjem vključno z vsemi diskusijami, svetovanji, meritvami, spremljanjem, nadgradnjami, itd.  

Za spremembo bodite na prvem mestu Vi in zmagajte!

Ste že poskusili shujšati pa vam to nikakor ni uspelo? Morda niste hoteli vaditi v fitnes centru, ker vam je bilo nerodno in ker ne marate trenirati z ostalimi? Ali pa ste celo že začeli hujšati pa ste obupali, ker je postalo pretežko in ste se izgubili v poplavi različnih informacij? Ali pa enostavno ni bilo dovolj velike motivacije?

1146573 496325853785795 1572133006 n 2

Brez skrbi. Nobene potrebe ni po vadbi v fitnes centru, je pa vsekakor priporočljivo. Z našim trenerjem-mentorjem lahko, ker vi tako želite, izziv izvajate tudi pri vas doma, v podjetju, v naravi, telovadnici, itd.

Gre za popolnoma nov pristop programa ALAFIT. Osebni trener-mentor vas po predhodnem dogovoru lahko obišče v vašem nestresnem okolju pri vas doma, kjer z vami temeljito prediskutira o vaših željah in ciljih, dosedanjih navadah in praksah ter predlaga in dogovori potrebne ukrepe za osvojitev vašega cilja in uspešno realizacijo izziva.

Svetovali vam bomo, katera živila odstraniti iz vašega hladilnika in vsakdanjika in s kakšnimi živili ga potem napolniti. Skupaj z vami vam bomo glede na vaše zdravstveno in splošno stanje, glede na meritve izdelali prehranski plan v skladu z vašimi potrebami in cilji izziva. Z vami bomo tudi takrat, ko bo potrebno varno in predvsem zdravo vaditi. Nič ne bomo prepustili naključju. Spremljali vas bomo od začetka do konca izziva in seveda tudi po njem. Do zavidljivih rezultatov lahko pridete tudi brez velikega odrekanja in naprezanja. S pravimi nasveti in strokovnim vodenjem z manj truda do presenetljivih rezultatov!

 

Tu smo, da vas motiviramo, vodimo in pokažemo, kako.