ALAFIT CAMP

 Odlična vadba na prostem za več ZDRAVJA, MOČI & MANJ MAŠČOB!

 


 

Pri vadbi na prostem v naravi (ALAFIT CAMP) krepimo in oblikujemo celo telo, spodnji del telesa (pri vzponu na stopnice, itd) se pravi noge in zadnjico in zgornji del telesa (izvajanje vaj z lastno težo in pripomočki), krepimo srčno-žilni in dihalni sistem, razvijamo mišično moč in povečujemo razgradnjo maščob. Vadba je primerna tako za začetnike, kot tiste bolj trenirane in se sproti prilagaja odvisno od pripravljenosti vadečih. 

 

Narava je lahko naš "fitnes center", ampak se tega  sploh ne zavedamo! Vadba se v skladu z dogovorom z individualnim vadečim ali skupine vadečih lahko odvije na dogovorjenem mestu v naravi, kjer poskrbimo za dobro voljo in načrtovan ter dogovorjen vadbeni načrt. 

V Mariboru poteka ALAFIT CAMP ponavadi na stopnicah, ki vodijo na Kalvarijo, na  Mariborskem Pohorju in po novem v Trakošćanu na Hrvaškem.

Vadba vsebuje vse elemente ogrevanja, raztezanja, vaj za moč in vzdrževanje mišičnega tonusa, porabe odvečnih maščobnih oblog, vaje za kondicijo, itd. v skladu z Vašimi željami po doseganju zastavljenega cilja.

Potrebna oprema: steklenica vode, brisača ali blazina in lahka športna oblačila ter obutev.

Vljudno vabljeni!