MNENJA

Na tej strani predstavljamo samo nekatera mnenja vadečih, ki so bili pripravljeni podati nekaj svojih misli, mnenja in občutke pri vadbi programa ALAFIT.

 

SKATER2

Program ALAFIT nama odgovarja še posebej zaradi najine narave dela. Ker sva precej na poti od prireditve do prireditve, od koncerta do koncerta itd, imava zelo malo časa, ki bi ga namenila vadbi. Ker pa morava biti za najine nastope nenehno v dobri kondiciji sva se odločila, da najino kondicijo zaupava Bojanu. Vaje in prehrana je popolnoma prilagojena najinemu načinu dela tako časovno, kot vsebinsko. Super je!

Skupina SKATER (Samo Poštrak in Katja Lesjak)

Konrad

Treningi z Bojanom in njegovi nasveti so resnično dobrodošli. Vsakič, ko se srečava in ko rečeva kakšno o vadbi mi da kakšen nov nasvet. Z njegovo pomočjo in njegovo motivacijo lahko resnično dosežeš več pa čeprav misliš, da si dosegel vrh svojega treninga. Prav tako bi rad povedal še to, da njegov način dela in njegov program ni enak ostalim programom, kar mi je še posebej všeč. Kar pa mi je še najbolj všeč je, da preverjeno deluje! Mene je prepričal. Hvala Bojan.

Konrad Mageš, direktor in lastnik podjetja Panek d.o.o.

    

maja2

Buttlift in še enkrat buttlift...neverjetno! Vadba resnično deluje.

Maja Kopič, direktorica in lastnica podjetja Telefonija d.o.o.  

 

borutNa kratko: motivacija, pozitivna energija, zagnanost, tekmovalno vzdušje, vedno prave informacije, pripravljenost pomagati...

Borut Prvanović, športnik

 

 

miriam

Skupinska vadba "Taebo z Bojanom", ki jo redno obiskujem je zame "tapravi" trening. Vsebuje resnično vse elemente, ki sem jih pri ostalih skupinskih vadbah vedno pogrešala. Je dovolj intenzivna in zanimiva, kar pa mi je še posebej všeč je, da ni komplicirana.

Miriam Levstek, podjetnica

 

mateja2

Želela sem učvrstiti mišice in predvsem dvigniti zadnjico. Nikakor nisem našla načina, kako to storiti oz. kakšno vadbo izvajati. Na spletni strani www.osebnitrener.net sem zasledila program BUTTLIFT ALAFIT. Od takrat naprej je vse samo steklo. Z Bojanom sva začela resno trenirati. Že čez en mesec so bili vidni rezultati.

Mateja, diplomirana ekonomistka

 

 

marjan

Program vadbe in prehrane, ki mi jih je predpisal Bojan je izdelan izključno zame in to mi je všeč, saj ni splošen tako, kot večina ostalih. Zadovoljen sem z razlago programa, saj si Bojan resnično vzame čas in razloži zadeve do potankosti. Potem gre vse lažje. Medtem, ko razlaga, kako in kaj te že motivira. Zame je to zelo pomembno!

Marjan Šenet, učitelj v Osnovni šoli

 

bibi

Ker izredno rada tečem in ker se redno udeležujem maratonov je vadba programa ALAFIT, kot nalašč zame. Ker pa sem vedno imela željo preteči svetovno znan maraton v New Yorku sva se z Bojanom odločila, da me bo nanj ustrezno pripravil. Odtekla sem cel maraton. Uspelo mi je!

Biserka Mergeduš, lastnica frizerskega salona BI BI

 

tine

S trenerjem Bojanom sodelujeva že kakšno leto in nad rezultati najinega dela sem navdušen. Sem velik ljubitelj športa in se športno udejstvujem vsaj tri krat tedensko (nogomet, squash, tenis, tek, itd). Vendar preblikovanje telesa zahteva sistematsko delo in budno oko vrhunskega strokovnjaka, ki ti je na voljo v vsakem trenutku. Z Bojanom sva pripravila program, ki je ustrezal mojemu prostemu času in službenim obveznostim in moram reči, da sva zelo zadovoljna z napredkom, a še ne povsem. Z vadbo bova nadaljevala še naprej. Prav tako sem obiskoval skupinske vadbe (TAE BO z Bojanom na Pristanu in skupinsko vadbo na prostem z Bojanom, pod Kalvarijo). Zastavljene cilje bova s skupnim delom in obilico prelitega znoja vsekakor dosegla.
 
Tine Žlebnik, podjetnik
 
Katja2
Vsak posameznik bi moral skrbeti zase. Morali bi gojiti več spoštovanja do sebe, žal pa ljudje najmanj skrbimo za tisto, kar si želimo najdlje ohraniti: zdravje. In dokler nas kaj ne ustavi, se nam ne zdi vredno ukvarjati s seboj, ker preprosto pozabimo nase. Telo je dom naše duše. Omogoča nam, da uresničimo svoje sanje v materialnem svetu, da čutimo, uživamo, se izražamo. Glede na naporen študij, so mi treningi z Bojanom več kot pisani na kožo. Z njimi dobim pozitivno energijo in še kako potrebno motivacijo za študij in fizične napore. Bojan, HVALA!

Katja Polanec, študentka podiplomskega študija Fakultete za strojništvo
 
damjan2
»Kot podjetnik sem razpet med celodnevnim delom, stresnimi situacijami, pritiski, napetostmi in še kaj, kar je pripeljalo do tega, da sem se moral sam prepričati, da začnem delati nekaj na sebi. Prijatelji so mi svetovali fitnes s trenerjem Bojanom, ker je on »ta pravi«. Zdaj lahko rečem, da mi ni žal, da sem poslušal nasvet, saj me sedaj moje telo uboga malo drugače kot preden sem začel resno trenirati. Moj trener Bojan pa mi da tisto potrebno voljo, da ne obupam. Veseli me, da je vsak trening drugačen, »fajn« pa je tudi to, da te resnično zna motivirat in nenazadnje nasmejat, posebno kadar zaslišim »… še osem krat, …!«« Bojan je »ta pravi«.
 
Damjan Novak, direktor in lastnik podjetja Čista energija d.o.o.